Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Блог
05.05.2018 13:53

Подбиране на правилният цвят на тоалета

Подбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство, вижте какво съветват модните експерти:

Синият и светлосиният цвят пасват на блондинки със светла кожа. Те добре се комбинират с белия, сивия, бледо жълтия, а понякога и с черния цвят.

Жълтият цвят подхожда на брюнетките с матова, но не и с бледа кожа, може да се съчетае и с кафевия, зеления и синия цвят с различни интензивност. Понякога жълтият цвят стои много добре на блондинките. В този случай той пасва на най-светлия тон на косите и е необходимо да бъде допълнен с друг контрастен цвят.

Зеленият цвят отива и на брюнетките, и на блондинките. Тъмните и светлите му оттенъци се съчетават с жълтия, сребристосивия цвят, всички оттенъци на кафевия цвят и слоновата кост. Последните комбинации най- много пасват на тъмнокоси жени.

Белият цвят отива на всички жени, той се съчетава с всички останали цветове и тяхните нюанси. Изключение са жените с бледите лица.

Сивият цвят същото пасва на жени от всяка възраст, независимо от недостатъците на фигурата, примерно от пълнотата. Той също може да се съчетае с другите цветове и техните оттенъци.

Черният цвят също отива на жени от всяка възраст и независимо от фигурата. Той е подходящ и за всички светли тонове.

Червеният цвят на свой ред отива на брюнетки с матова кожа на лицето. Те могат да носят червена рокля или червен жакет, както и блуза в комбинация с бяла, сива или черна пола. Но червеният цвят не е изключителна привилегия на брюнетките. Ако една блондинка е млада, със свеж и нежен цвят на кожата на лицето, тогава червеният, кораловият или рубиненият цвят още повече ще подчертаят нейните естествени цветове.

На рижавите коси най-добре стоят лилавите тонове и зеления цвят в умерените му нюанси.

Жените с кестеняви коси може да използват цветовете и на брюнетките, и на блондинките, но при условие, че дрехата и украшенията съответстват на косите. Чистият жълт и яркочервеният цвят не се препоръчват на брюнетката.

Топлите тонове при дрехите се препоръчват за жените с побеляващи коси.