Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Блог
29.06.2018 15:20

14 трика да изглеждате чудесно на снимка

14 трика да изглеждате чудесно на снимка

Лято е и независимо дали сте почитатели на морето или на планината със сигурност ще се върнете от лятната ваканция заредени с много позитивни емоции и с цял куп снимки.

Ето  няколко трика, които ще ви помогнат да изглеждате очарователно на снимка:

Ето  няколко трика, които ще ви помогнат да изглеждате очарователно на снимка:

 1. Отделете време и разгледаите любимите си снимки и се опитайте да откриете дали харесвате начина, по който изглеждате от определен ъгъл, или своя специфична усмивка? Открийте какво ви харесва и се опитайте да повторите елемента.
 2.  За да избегнете двойната брадичка, издължете врата и наведете малко лицето си - челото напред, брадичката навътре. Може да се чувствате малко странно, но със сигурност ще излезете превъзходно на снимката.
 3. Ако често мигате точно в момента за снимка, лесен трик да се справите с проблема е като затворете очи и ги отворете бавно точно, когато апаратът щраква.
 4. Ако усещате очите си парещи, сухи, изморени, зачервени, но сте канени на важно събитие и искате да имате снимки, капнети си капки за очи, които да успокоят очите ви и да ви помогнат да се почувствате по-добре.
 5. Изчервяването е задължително! Без малко цвят на бузките, лицето ви ще изглежда бледо и изморено на снимката. Използвайте умерено наситен розов нюанс върху бузките, за да оформите оптично лицето си.
 6. Извитите мигли и спиралата са абсолютно задължителни. Очите са частта, от снимката, върху която погледа се фокусира.
 7. Сложете си светло червило. Тъмното червило може да има смаляващ ефект върху устните. По-добре стойте далеч от матиращо тъмно червило за устни, защото то може доста да ви застари. Придържайте се към по-светлата гама.
 8. Използвайте молив за вежди. Тъй като веждите придават характер и емоция е важно да се погрижите за тях преди снимка. Може дори да изберете малко по-тъмен молив, тъй като веждите принципно изглеждат по-светли на снимка.
 9. Избягвайте прекаления блясък по лицето си. Мекото сияние е хубаво, но ако кожата ви е прекалено омазнена, на снимката това ще изглежда наистина ужасно. По-добре изберете матови нюанси.
 10. Уверете се, че косата ви е блестяща. Спреят за блясък е страхотно помощно средство да добавите сияние в косите си . Снимката може да подчертае стърчащите крайчета на косата, така че се уверете, че визията ви е елегантна.
 11. Помислете за ъгъла. Да застанете с лице право срещу камерата рядко е добър избор. По-добре извийте глава си така, че да се виждат ¾ от лицето ви, което ще придаде дълбочина на изображението.
 12. Снимка заснета от по-високо със сигурност е много по-ласкателна към външния ви вид, от тази заснета от ниско. Ако сте по-високи от снимащия - седнете.
 13. Опитайте позата "Червен килим": поставете ръка на бедрото си, извийте тялото си на една страна и обърнете глава към обектива. Клише е, но върши работа, ако искате да изглеждате по-слаби.
 14. Снимайте се повече! Хората, които мислят че не са фотогенични, като цяло рядко са склонни да позират за снимка. Но истината е че колкото повече снимки позволите да ви направят, толкова по-вероятно е да сте доволни поне от една или две от тях.


    Забавлявайте се, това винаги разкрасява :)