Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Блог
20.08.2018 14:15

Всяка жена трябва да знае как да изглежда стилно!

Всяка жена трябва да знае как да изглежда стилно!

 

Стилът е въпрос на вкус. Той не се дължи единствено на следването на модните тенденции, а на откриването на личен стил, отворен към нови идеи и промени, но също така и добре обмислен, съобразен с ежедневието и в крайна сметка комфортен. Вижте основни съвети, които да спазвате, за да бъдете винаги стилни:

 

Опознай тялото си, прецени какъв е твоят тип фигура

За жената е важно да разбира правилно какво и стои добре и какво не, това помага за откриването на перфектния стил и на дрехите, които подчертават предимствата и минимизират дефектите на тялото и.

Открий своите силни страни и се научи да ги подчертаваш

Така например, ако сте миньонче, носете дрехи и аксесоари, които издължават фигурата , ако имате широки бедра – високи токчета и поли с висока талия. Подчертаването на извивките е нещо хубаво, стига да не се прекалява.

Бъди винаги шик

Да бъдеш шик, това означава да познаваш перфектно себе си и да се чувстваш добре в кожата си. Изборът на дрехите, които носите трябва да ви кара да се чувствате спокойни и красиви в кожата си. Колкото по- изчистен е стилът, който заемете за основа на своя собствен, толкова по- лесно ще се отпуснете да импровизирате и оставите своя отпечатък върху него. Това ще се случи, когато започнете да добавяте дрехи и аксесоари, които не са в пълно съответствие със стила, който сте възприели, но които ви карат да се чувствате добре.