Блог

Всяка жена трябва да знае как да изглежда стилно!

20.08.2018 14:15

Всяка жена трябва да знае как да изглежда стилно!

 

Стилът е въпрос на вкус. Той не се дължи единствено на следването на модните тенденции, а на откриването на личен стил, отворен към нови идеи и промени, но също така и добре обмислен, съобразен с ежедневието и в крайна сметка комфортен. Вижте основни съвети, които да спазвате, за да бъдете винаги стилни:

 

Опознай тялото си, прецени какъв е твоят тип фигура

За жената е важно да разбира правилно какво и стои добре и какво не, това помага за откриването на перфектния стил и на дрехите, които подчертават предимствата и минимизират дефектите на тялото и.

Открий своите силни страни и се научи да ги подчертаваш

Така например, ако сте миньонче, носете дрехи и аксесоари, които издължават фигурата , ако имате широки бедра – високи токчета и поли с висока талия. Подчертаването на извивките е нещо хубаво, стига да не се прекалява.

Бъди винаги шик

Да бъдеш шик, това означава да познаваш перфектно себе си и да се чувстваш добре в кожата си. Изборът на дрехите, които носите трябва да ви кара да се чувствате спокойни и красиви в кожата си. Колкото по- изчистен е стилът, който заемете за основа на своя собствен, толкова по- лесно ще се отпуснете да импровизирате и оставите своя отпечатък върху него. Това ще се случи, когато започнете да добавяте дрехи и аксесоари, които не са в пълно съответствие със стила, който сте възприели, но които ви карат да се чувствате добре.