Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Детайли на продукти


Багажа за плажа- какво трябва да вземеш!

НОВ
Багажа за плажа- какво трябва да вземеш!

 

Багажа за плажа- какво трябва да вземеш!

Подготовката за дълго чаканата отпуска започва със стягането на багажа, седмици преди събитието и въпреки това до последният момент в главата ни и в куфара е пълен хаус.

Добре е да си вземеш дрехи,

 

които не се мачкат.

Не искаш да губиш ценно време от ваканцията си в гладене на измачкани неща, нали? А още по- лошия вариант е, ако не разполагаш с ютия и цялото ти настроение се скапва щом извадиш от куфара си любимата тениска и я видиш свита на хармоника! Спести си всички тези нерви като избереш дрехи, които нямат нужда от гладене, т.е. избягвай материи като лен, шифон и тежък памук.

Освен това е добре да помислиш за универсални комбинации.

Не си на почивка, за да показваш всеки ден различен стайлинг, нали? Не е задължително да подготвяш отделни сетове за всеки един момент от лятната си ваканция, така че ти предлагаме да подбереш  дрехи, които могат да се комбинират помежду си, ще е страхотно, ако може да носиш всяка една част от облеклото с останалите.

 


Телефон за бърза поръчка (9:00-18:00ч.):

    Доставка за 1-2работни дни. Редовна цена за доставка 4.90 лв.. При поръчка над 75лв. доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Опция ПРЕГЛЕД преди плащане. За повече информация относно цените за доставка прочетете тук:Доставка.

   Връщане/замяна до 14 дни след покупката. За повече информация прочетете тук: Връщане и замяна.

  • Артикулен номер
    011
    Статус
    НОВ