Бюлетин
Изгодни оферти- Грабо

Последвай ни във Фейсбук

Топ изработна на онлайн сайт

Изработка на онлайн магазини и оптимицазия на сайтове. Виж повече тук>>

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Детайли на продукти


Тест: Знаеш ли,че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Тест: Знаеш ли,че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Тест: Знаеш ли, че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Чисто кафе без захар – ти имаш силен характер. Не се страхуваш да поемаш рискове, да направиш грешка или да поемеш цялата отговорност.

Кафе с мляко и захар – ти си добре балансиран човек, който успява да намери хармонията в себе си. Ти си създадена да обичаш и да бъдеш обичана.

Силно кафе само със захар - ти си много отговорен човек, който винаги иска да бъде напълно сигурен в правотата на решението си. За теб е важно близки и приятели да бъдат добре.

Чай – ти си дружелюбен човек. Усмихваш се често и обичаш да се смееш. Ти имаш мил и приятен характер, който позволява да се общува с теб много лесно. Ти си много спокоен човек.

Студено кафе – ти си енергичен, любопитен човек. Никога не се притесняваш да изкажеш мнението си пред много хора или да започнете спор по темата. Ти можеш да докажеш, че всичко е възможно и че ти си способна да се интегрираш навсякъде.

Еспресо - Хората, които са около теб могат да разчитат на теб изцяло за всичко. Ти си упорита личност, която работи много, за да постигне мечтите си, ти винаги вярваш в успеха на ситуацията и побеждаваш.

Нес кафе – ти си рационална личност и търсиш най-бързия път до крайната си цел. ти имаш време за всичко и удовлетворяваш своите шефове с този факт

Капучино – ти си много креативна. Твоята съдба е да бъдеш истински романтик и мечтател с голямо и добро сърце. Ти обичаш да наблюдаваш как кафе ти се приготвя, защото за теб процесът е много по-важен от резултата.

(разгледай от тук»)


Телефон за бърза поръчка (9:00-18:00ч.):

    Доставка за 1-2работни дни. Редовна цена за доставка 5.40 лв.. При поръчка над 75лв. доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Опция ПРЕГЛЕД преди плащане. За повече информация относно цените за доставка прочетете тук:Доставка.

   Връщане/замяна до 14 дни след покупката. За повече информация прочетете тук: Връщане и замяна.

  • Артикулен номер
    023