Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Детайли на продукти


Тест: Знаеш ли,че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Тест: Знаеш ли,че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Тест: Знаеш ли, че начина по който обичаш кафето си, показва характера ти?

Чисто кафе без захар – ти имаш силен характер. Не се страхуваш да поемаш рискове, да направиш грешка или да поемеш цялата отговорност.

Кафе с мляко и захар – ти си добре балансиран човек, който успява да намери хармонията в себе си. Ти си създадена да обичаш и да бъдеш обичана.

Силно кафе само със захар - ти си много отговорен човек, който винаги иска да бъде напълно сигурен в правотата на решението си. За теб е важно близки и приятели да бъдат добре.

Чай – ти си дружелюбен човек. Усмихваш се често и обичаш да се смееш. Ти имаш мил и приятен характер, който позволява да се общува с теб много лесно. Ти си много спокоен човек.

Студено кафе – ти си енергичен, любопитен човек. Никога не се притесняваш да изкажеш мнението си пред много хора или да започнете спор по темата. Ти можеш да докажеш, че всичко е възможно и че ти си способна да се интегрираш навсякъде.

Еспресо - Хората, които са около теб могат да разчитат на теб изцяло за всичко. Ти си упорита личност, която работи много, за да постигне мечтите си, ти винаги вярваш в успеха на ситуацията и побеждаваш.

Нес кафе – ти си рационална личност и търсиш най-бързия път до крайната си цел. ти имаш време за всичко и удовлетворяваш своите шефове с този факт

Капучино – ти си много креативна. Твоята съдба е да бъдеш истински романтик и мечтател с голямо и добро сърце. Ти обичаш да наблюдаваш как кафе ти се приготвя, защото за теб процесът е много по-важен от резултата.

(разгледай от тук»)


Телефон за бърза поръчка (9:00-18:00ч.):

    Доставка за 1-2работни дни. Редовна цена за доставка 4.90 лв.. При поръчка над 75лв. доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Опция ПРЕГЛЕД преди плащане. За повече информация относно цените за доставка прочетете тук:Доставка.

   Връщане/замяна до 14 дни след покупката. За повече информация прочетете тук: Връщане и замяна.

  • Артикулен номер
    023