Подбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство

Артикулен номер: 009
Подбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство
Подбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство
Артикулен номер: 009

Подбирането на цвета на женския тоалет е цяло изкуство, вижте какво съветват модните експерти:

Синият и светлосиният цвят пасват на блондинки със светла кожа. Те добре се комбинират с белия, сивия, бледо жълтия, а понякога и с черния цвят.

Жълтият цвят подхожда на брюнетките с матова, но не и с бледа кожа, може да се съчетае и с кафевия, зеления и синия цвят с различни интензивност. Понякога жълтият цвят стои много добре на блондинките. В този случай той пасва на най-светлия тон на косите и е необходимо да бъде допълнен с друг контрастен цвят.

Зеленият цвят отива и на брюнетките, и на блондинките. Тъмните и светлите му оттенъци се съчетават с жълтия, сребристосивия цвят, всички оттенъци на кафевия цвят и слоновата кост. Последните комбинации най- много пасват на тъмнокоси жени.

Белият цвят отива на всички жени, той се съчетава с всички останали цветове и тяхните нюанси. Изключение са жените с бледите лица.

виж

Сивият цвят същото пасва на жени от всяка възраст, независимо от недостатъците на фигурата, примерно от пълнотата. Той също може да се съчетае с другите цветове и техните оттенъци.

Черният цвят също отива на жени от всяка възраст и независимо от фигурата. Той е подходящ и за всички светли тонове.

 

Червеният цвят на свой ред отива на брюнетки с матова кожа на лицето. Те могат да носят червена рокля или червен жакет, както и блуза в комбинация с бяла, сива или черна пола. Но червеният цвят не е изключителна привилегия на брюнетките. Ако една блондинка е млада, със свеж и нежен цвят на кожата на лицето, тогава червеният, кораловият или рубиненият цвят още повече ще подчертаят нейните естествени цветове.

На рижавите коси най-добре стоят лилавите тонове и зеления цвят в умерените му нюанси.

Жените с кестеняви коси може да използват цветовете и на брюнетките, и на блондинките, но при условие, че дрехата и украшенията съответстват на косите. Чистият жълт и яркочервеният цвят не се препоръчват на брюнетката.

Топлите тонове при дрехите се препоръчват за жените с побеляващи коси.