Бюлетин
Грабо

Последвай ни във Фейсбук

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори
Детайли на продукти


Как да прибереш и съхраниш зимните си дрехи бързо, ефективно и с кеф

Как да прибереш и съхраниш зимните си дрехи бързо, ефективно и с кеф

Как да прибереш и съхраниш зимните си дрехи бързо, ефективно и с кеф!

В периода на смяна на сезоните идва ред да извадим летните дрехи и да приберем зимните. Ето няколко съвета как да го направим бързо и ефективно, като едновременно с това се насладим на целия процес.

 

Направи го с кеф!

Смятаме, че всяко малко действие в нашия живот, пък било то и когато го вършим по задължение, трябва да ни носи наслада и удоволствие, затова те съветваме в някой дъждовен ден от уикенда си пусни уредбата с диска на любимия си изпълнител и отдели един следобед за прибиране на зимните дрехи.

Изхвърляй, подарявай, освобождавай място! Така се създава възможност да се освободиш от старата енергия и да привлечеш нова енергия в живота си.

Прегледай детайлно зимния си гардероб и ако има някои дрешки, които са ти малки, вече са износени, омръзнали са ти, имат вече непоправими дефекти или просто ти носят лош спомен – освободи се от тях. Има толкова начини да го направиш – като ги подариш на свой близък, дариш ги в дом за хора в нужда, дадеш ги за рециклиране (някои магазини предлагат ваучер с отстъпка срещу стари дрехи) или, дори, просто ги оставиш отделени до коша за боклук (сигурни сме, че някой бездомник ще се зарадва на новите си придобивки). Сега вече гардеробът ти е готов за нови попълнения, а и животът ти – за нови преживявания и емоции!

 

Истината е в чистотата!

Преди да прибереш зимните дрехи трябва да се увериш, че те наистина са чисти. Изпери тези, които позволяват това, а по-специфичните материи – дай на химическо чистене!

 

Актуални стилни туники: Туника Клара, Стела, Туника Ливия, Туника Манди, Мелади (разгледай от тук») .

Малко предподготовка

Преди да започнеш реалното подреждане, снабди се с подходящи пособия за съхранение на твоите дрехи. Това могат да бъдат, в зависимост от дрехите и мястото, с което разполагаш, закачалки, калъфи, кутии за съхранение или пластмасови контейнери. Закачалките са подходящи, ако ще съхраняваш дрехите в гардероб. Избягвай тънките телени закачалки. За тежки дрехи като якета, палта, сака избери масивни дървени закачалки, за тънките материи, които са склонни да се изплъзват – велурени модели и т.н. Удачно е за някои дрехи да се използват и калъфи с цип, с които да затвориш дрехите на закачалката. Ако избереш да съхраняваш дрехите си в кутии за съхранение или контейнери, имаш възможност да избереш красиви модели, които да поставиш под леглото или над гардероба. Те са подходящи за съхранение на вълнени материи, бельо, аксесоари и т.н. Може да маркираш кутиите за по-лесна ориентация, когато дойде време отново да ги върнеш в гардероба.

Магията на подреждането

След като си избрала начина на съхранение на дрехите си мини към самото подреждане. Изкарай дрехите от гардероба си и ги постави на леглото, така че да се виждат всички. Сортирай ги като отделиш бельото, по-леките материи и дрехи, и по-тежките и официални рокли, гащеризони, поли, панталони, костюми, сака и якета, палта и, разбира се, отделиш специално внимание на аксесоарите. След това премини към реалното подреждане, като първо сгънеш дрехите, така че да има минимално гънки по тях. Постави най-отдолу по-издръжливите материи, а най-отгоре деликатните като коприна и фина дантела. Много важно е да предпазиш дрехите си от молци. Това може да стане като избереш нещо специално за целта от аптеката или използваш кедрово дърво. И не на последно място – трябва да съхраняваш дрехите си на проветриво, хладно и невлажно място, далеч от изкуствена и естествена светлина.

И след тези съвети остава само да ти пожелаем – дерзай!

 

Малките акценти завършващи стилната визия: Комплект колие и обеци Бяла Капка, Комплект колие  и обеци в червено, Комплект колие и обеци в лилаво, Колие с естествена перла, Комплект колие и обеци в черно, Комплект колие и обеци в бяло, Комплект колие и обеци.

(разгледай от тук»)


 


Телефон за бърза поръчка (9:00-18:00ч.):

    Доставка за 1-2работни дни. Редовна цена за доставка 4.90 лв.. При поръчка над 75лв. доставката до офис на Спиди е БЕЗПЛАТНА. Опция ПРЕГЛЕД преди плащане. За повече информация относно цените за доставка прочетете тук:Доставка.

   Връщане/замяна до 14 дни след покупката. За повече информация прочетете тук: Връщане и замяна.

  • Артикулен номер
    020