9 идеи за освежаване на стила

Артикулен номер: 022
9 идеи за освежаване на стила
9 идеи за освежаване на стила
Артикулен номер: 022

Всъщност съвсем не е толкова трудно да излезем извън рамките и да започнем да експериментираме. Цветна рокля или пола, обувки на висок ток или ярко палто и нова прическа са способни да ни променят драстично и да превърнат на пръв поглед ежедневната ни скучна визия във вълнуващо и незабравимо преживяване не само за нас, но и за околните. 

Ето няколко идеи за освежаване на стила ти:

  1. Цветовете са тези, които могат да съживят вашия гардероб. Добре е да имаме дрехи в различни и ярки тонове. Наблягането на едноцветните, ще ни позволи по-лесни да ги комбиниране.
  2. Едни хубави обувки на висок ток могат да преобразят дори напълно обикновена визия. Подберете цвета така, че той да е не само актуален за сезона, но и в синхрон с предпочитаните от вас нюанси.
  3. Раздвижите гардероба си, като откриете различен тип комбинации между дрехите и аксесоарите в него. Често на пръв поглед несъвместими неща изглеждат чудесно заедно.
  4. Дрехите с принт са подходящи и за сериозни дами. Пробвайте да освежите гардероба си със свежи закачливи принтове.(разгледай от тук»
  5. Започнете да носите повече рокли. Това е бързият и евтин начин да обновите гардероба си. Освен това, една рокля може да се носи и като пола.
  6. Започнете да подготвяте дрехите си от предишната вечер, така ще избегнете момента, заради бързането сутрин, постоянното да носим едни и същи дрехи.
  7. Бижутата и аксесоарите, могат да направят визията коренно различна. Всички се заглеждаме по блясъка и нюансите на стилните бижута. Коланче и подходяща чанта веднага променя дрехата и придават завършеност на визията.
  8. Руменина в скулите за по-жизнен вид. Съвсем малко розов руж върху най-издадената част на скулите ще придаде много жизнен и младежки вид на лицето ви.
  9. Променете прическата си. Промяната на прическата при нас, жените, е порив за ново начало, Ако искате да смените излъчването си, без да внасяте драстични промени, опитайте с тази малка крачка.