5 факта за туниките, както и някои наши предложения, с които да допълниш гардероба си

Артикулен номер: 014
5 факта за туниките, както и някои наши предложения, с които да допълниш гардероба си
5 факта за туниките, както и някои наши предложения, с които да допълниш гардероба си
Артикулен номер: 014

5 факта за туниките!

Туниката е универсална дреха, подходяща за гардероба на всяка жена. Ще те запознаем с няколко факта, които правят туниката чудесен избор, с който да допълниш гардероба си, след което ще ти покажем и нашите предложения, придружени със съвети как да бъдат носени.

 

1.Туниките са класически и появата им като дреха датира още от древността.

Туниките са били носени още от древността – от африкански племена до викинги.

За древните римляни, туниката е основния вид облекло, като се носи както от мъже, така и от жени.Туниката на римляните се е състояла от два плата, преметнати през раменете и вързани с катарами и колани. Обикновено дължината на древната римска туника е леко над коленете (при мъжете) или до глезена (при жените). Арабите взаимстват древните римски дрехи, като не променят нищо, единствено добавят ориенталски привкус – бижута, орнаменти, накити. През средните векове туниката се появява като модна тенденция сред европейците. През 60те години на миналия век – в периода на хипитата, вниманието отново е насочено към туниките. Много от представителите на хипи движението посещават Индия и оттам донасят модата на обичайното за тази страна облекло. Интересно е, че хипи движението е известно с лозунгите си за свободата и любовта, и туниката идва като естествен израз на тези вярвания в облеклото, осигуряваща свобода на тялото. През 70те години туниките стават много актуални сред световните звезди в светски партита и приеми.

2.Туниките са универсални – те са подходящи както за всекидневието, така и за по-официални събития

3.Туниките могат да се съчетават по разнообразни начини – могат да се носят с чорапогащник, клин, панталон или дънки по тялото, да се носят самостоятелно като заместител на рокля или пола, с различни обувки – официални или боти, или дори спортни модели – маратонки или различни видове гуменки.

4.Туниките се носят, независимо от сезона – подходящи са както за по-топло, така и за по-студено време.

5.Туниките са подходящи за всяка дама – независимо дали е ниска или висока, слаба, закръглена или пълна.

Наши предложения, с които да допълниш гардераба си!

А сега ще ти представим някои от моделите туники на ModaDrehi.com, с които би могла да допълниш гардероба си.

Стилни модели, подходящи за по-официални събития.

Туника Клара, Стела, Туника Ливия, Туника Манди, Мелади (разгледай от тук») .

Имаш официално събитие и се чудиш какво да облечеш? Туниката ще ти даде свобода на движенията, удобство и комфорт, за да не се чувстваш все едно трябва да стоиш „като на закачалка“. Моделите са подходящи за носене с официален панталон, или дори модели по-официални дънки. Туника Манди може да бъде носена и с клин, придружена с елече или леко яке за сезона. А ако партито ще включва и по-разгорещени танци – моделите Ливия и Манди, със своята по-лека материя, ще ти позволят да се носиш във вихъра на танца без да се притесняваш от излишно разгорещяване.

Спортно-елегантни модели, подходящи както за официални събития, така и за ежедневно градско и офисно облекло.

Туника Лиси, Туника Мати, Туника Габи, Туника Камиле, Туника Тери, Туника Пати(разгледай от тук»)

Много подходящи са в съчетание с дънки. Някои модели могат да бъдат съчетани и с панталон (Туника Лиси) или с клин (Туника Пати), а някои даже с пола или къси панталонки (Туника Тери). Подходящи са за носене в офиса – Туника Лиси, Туника Мати, Туника Габи, Туника Камиле, Туника Пати, като позволяват целодневно носене без мачкаемост и осигуряват максимално удобство. Моделите са подходящи и за  събития като по-неангажиращо бизнес парти, премиера на филм, постановка или книга, клубно излизане, в зависимост от събитието, предпочитанията и нагласата на дамата, като тук можем да добавим и за по-малко консервативните дами Туника Тери.(разгледай от тук»).

Леки, свободни, подходящи за всеки ден модели.

Туника Берлинда, Туника Фелиси, Туника в червено (черно),Малиция, Туника Талия

Модели, подходящи за млади дами и тийнейджърки. Някои от тях могат да се носят вместо рокля (Туника Берлинда, Малиция), а други с дънки или клинче (Туника Талия, Туника в червено/черно, Туника Фелиси). Могат да бъдат съчетани с елече (Фелиси, Туника в червено/черно).

Виж повече

 

Всяка жена има собствен вкус и предпочитания, съветваме те, следвайки световните тенденции, да откриеш своя стил на обличане и себеизразяване, начина, по който ще се чувстваш най-добре и в кожата си. И не забравяй – туниката дава свобода на тялото и духа.

 

В допълнение към туниките с подчертано деколте, чудесно би стояло едно колие. Колие Rings, Златисто колие Gold, Златисто колие Gold Star, Златисто колие Gold Rings, Златисто колие Rings, Златисто колие Детелини и по-шик модели – Комплект колие и обеци Бяла Капка, Комплект колие  и обеци в червено, Комплект колие и обеци в лилаво, Колие с естествена перла, Комплект колие и обеци в черно, Комплект колие и обеци в бяло, Комплект колие и обеци.

(разгледай от тук»)

Ние, от екипа на ModaDrehi.com, ти пожелаваме Весели празници,

и не забравяй – ще изглеждаш така както се чувстваш, затова си сложи най-широката усмивка, зареди се с положително настроение, облечи се зашеметяващо (за да подсилиш самочувствието), и завладей нощта!