Бюлетин
Изгодни оферти- Грабо

Последвай ни във Фейсбук

Топ изработна на онлайн сайт

Изработка на онлайн магазини и оптимицазия на сайтове. Виж повече тук>>

ТОП продукти
Водещи продукти
Стани наш партньор

Ако сте дизайнер или производител на качествени български облекла станете наш партньор! Очакваме ви!

Филтриране
размер
Партньори

Тенденции при балните рокли през 2018г.

Тенденции при балните рокли:

Водещите дизайнери и модни къщи заложиха на дантелата- кралицата при материите. И през 2018г голяма част от абитуриенските тоалети са от дантела тя прави визията изключително нежна, женствена и ефирна.

 

 

Що се отнася до силуетът тип русалка продължава да е актуален, като е допълнен с множество паети, скъпоценни камъни и дори пера, а гърба е изрязан.

Рокля тип принцеса продължава да е актуална . Всяка абитуриентка мечтае да се види в подобен тип рокля, която с разкроената си долна част напомня на приказна героиня. Материите са предимно шифон, тюл, дантела с много паети и бродерии.

Късата рокля, за дамите които искат да акцентират на краката си е актуална, като роклята е с дантела, паети и скъпоценни камъни.

При избора си на тоалет, абитуриентки, вие трябва да се съобразите с типа на вашата фигура, материята от която ще се изработи роклята също е много важна и не на последно място е избора на цвят, който е според нюанса на кожата ви и аксесоарите.

Избора на тоалет за този повод не е лесен, както за абитуриентките, така и за техните семейства. Изберете тоалет с който ще се чувствате специална!