Заблести на Коледното парти!

Артикулен номер: 013
Заблести на Коледното парти!
Заблести на Коледното парти!
Артикулен номер: 013

 

Заблести на КОЛЕДНОТО ПАРТИ!

Идва най-хубавото време на годината – Коледните и Новогодишни празници, които свързваме с много подаръци, дълга почивка, обилна трапеза (не може без това), и най-вече – с много и весело празнуване. Независимо дали се събираш с приятелки, колеги, близки и семейство, или отиваш на щур купон в заведение или клуб, абсолютно необходимо е да изглеждаш зашеметяващо и най-вече – да се чувстваш комфортно в облеклото си, а оттам – и в добро настроение и състояние на духа. Ще ти дадем някои съвети как да заблестиш на Коледното парти по уникален и неподправен начин, а както ние, жените, знаем – щом се чувстваме добре в кожата си, неминуемо привличаме и погледите и вниманието на околните.

Ще разделим препоръките си и моделите, които ще ти представим в две основни направления – за по-закръглени и за по-фини дами. Ние от ModaDrehi.com имаме голямо разнообразие от модели, така че се надяваме всяка дама да намери нещо за себе си.

За по-фини дами:

Ако ти предстои парти с колегите, не пропускай да погледнеш нашите специални предложения, които изготвяме по поръчка. Ако това е по-официален коктейл в елитно заведение или ресторант, хвърли око на следните модели: Рокля Сантра, Рокля Понтина, Рокля Сантимент, Рокля Евелин, Рокля Мелани, а за по-разкрепостените дами имаме и по-отворено предложение: Рокля Туиди.

 

А, ако ще празнуваш с партньора, ти предлагаме някои по-изкусителни модели, с които със сигурност ще го впечатлиш – Рокля Алексия, Рокля Карина, Рокля Агата, Рокля Сани, Рокля Стела, Рокля Азалия, Рокля Барб, Рокля Алберта, Рокля Вили, Рокля Моника. (разгледай от тук») .

Ако партито предполага да е с приятелки, или по-близкото обкръжение от семейство и роднини, вероятно би заложила на нещо по-семпло и непретенциозно. Виж какво ти предлагаме: Рокля Ванеса, Рокля Марлена, Рокля София, Рокля Малициа, Рокля Роузи, Рокля Меган. (разгледай от тук»).

И накрая – туниката или по-официална блуза, в съчетание с панталон или пола, също е подходящ избор за Коледната нощ, тъй като осигурява удобство и комфорт, като едновременно с това е и стилно. Ето и нашите предложения:

Риза Олга – пола Линци

Блуза Лена – пола Мона

Блуза Сами – пола Тара

И някои самостоятелни предложения, които бихте могли да съчетаете по ваше усмотрение  с дънки или панталон:

Блуза Вели

Блуза Тара

Блуза Сани

Лея с дантела

Блуза Мила

Туника Камиле

Блуза Сами – пола Тара

Блуза Слай в червено

Риза Тамара

Риза от дантела Сали

Блуза Терезия с оригинален гръб

Риза Тини

(разгледай от тук»)

 

Предложения за по-пълнички дами:

Имаме богата гама от предложения и за тези от нас, които са с по-пищни форми. Отново бихме могли да разделим моделите в зависимост от типа парти, на което ще присъстваш.

Ако е по-официално събитие, виж следните модели (по поръчка): рокля Камелия в синьо, Рокля Флоренция, Рокля Фелисити, Рокля Маеса, Рокля Амика. А ако обичаш по-свежите нюанси, ти предлагаме да погледнеш: Рокля Каролина, Рокля Ерика (разгледай от тук»).

Ако пък ще прекараш празничната нощ с партньора, със сигурност би го впечатлила в следните модели: Рокля Стейси, Рокля Фелипа, Рокля Валерия, Рокля Шели (разгледай от тук»).

Ако ще празнуваш в семеен кръг или с приятелки, виж тези предложения: Рокля Капри, Рокля Миси, Рокля Силви (разгледай от тук»).

 

А, ако предпочиташ да заблестиш на празника в туника или блуза, съчетани с подходящ панталон, пола или дънки, погледни тези предложения от нас:

Стела, Блуза Малена в синьо, Блуза Шайни, Блуза Флори, Блуза Пепина, Блуза Мони, Вали в сиво, Тери. (разгледай от тук»)

В допълнение към облеклото чудесно би стояло едно колие, като ние имаме по-семпли – Колие Rings, Златисто колие Gold, Златисто колие Gold Star, Златисто колие Gold Rings, Златисто колие Rings, Златисто колие Детелини и по-шик модели – Комплект колие и обеци Бяла Капка, Комплект колие  и обеци в червено, Комплект колие и обеци в лилаво, Колие с естествена перла, Комплект колие и обеци в черно, Комплект колие и обеци в бяло, Комплект колие и обеци.

(разгледай от тук»)

Ние, от екипа на ModaDrehi.com, ти пожелаваме Весели празници,

и не забравяй – ще изглеждаш така както се чувстваш, затова си сложи най-широката усмивка, зареди се с положително настроение, облечи се зашеметяващо (за да подсилиш самочувствието), и завладей нощта!